+4563419000 mail@citygroup.dk

Brandmaling af stål, beton og træ

City Group Brandsikring råder over markedets bedste sprøjteudstyr til brandmaling. 

Team

Med certifikat og garanti

City Group er certificeret til at arbejde med de fleste kendte brandmalinger. Vi råder over markedets mest avancerede sprøjteudstyr til brandsikring. Vi sikrer uovertruffen finish med 80-1 airless pumpe, forvarmer til brandmaling og ikke mindst vores professionelle overfladebehandlere, sikrer vi en supergod finish og optimal glat malingsoverflade.

Vores kontrolmålinger sikrer god kvalitet med overholdelse af lagtykkelse og vedhæftning. Vi tilbyder selvfølgelig certifikat og garanti på de enkelte opgaver, samt skriftlig opbakning fra leverandører af brandmaling.

Spar op til 30 % på brandmaling

Brandmaling uden appelsinskalseffekt

 

Almindelige brandmalinger fremstår typisk med en kedelig appelsinskalsagtig overflade. Dels på grund af malingens sammensætning, og dels på grund af, at brandmalingen ofte påføres i meget tykke lag. City Group Brandsikring tilbyder imidlertid brandmalingsoverflader med minimal appelsinskalseffekt. City Group Bandsikring har pga. mange års erfaring med påføring af brandmaling indøvet sprøjtetekniker samt udsøgt brandmalingstyper, hvor appelsinskalseffekten fremtræder mindst muligt.  

 

 

Brandmaling på byggepladsen eller i vores haller i Middelfart 

 

City Group Brandsikrings store kapacitet på løftegrej og vogne kombineret med rationelle arbejdsgange giver grundlag for meget attraktive priser. Vi råder over seks store malekabiner på vores fabrik i Middelfart. Vi har alt i udstyr til håndtering af selv meget stort gods. Vi har derfor ingen praktisk begrænsning på størrelsen af emner – hvis det kan transporteres på vejene, så kan vi håndtere det!

Musikkens Hus

 

City Group har blandt andet stået for brandisolering, brandlukninger, brandfugning og brandmaling i det nyopførte Musikkens Hus ved Aalborg havnefront.

Se flere referencer her!